Dat zwangerschapskleding niet saai hoeft te zijn, dat weten we al jaren!

Elk seizoen gaan wij op zoek naar de meest hippe en trendy items binnen de collecties. Want op gebied van zwangerschapsmode was het altijd zoeken naar die hippe items.

 

Tegenwoordig verdwijnen er steeds meer winkels die zwangerschapskleding aanbieden. Vaak ook omdat het aanbod via internet zo groot is.

Toch blijf ik van mening dat je als mom2 be het juist verdient om goed geadviseerd te worden. Wanneer jij thuis iets laat bezorgen is dit natuurlijk prettig omdat je de deur niet uit hoeft. Maar zeg nou zelf, hoevaak heb je niet de verkeerder maat besteld, of ligt de pasvorm je iets minder.Dit is een van de voordelen om in de fysieke winkel te blijven shoppen. Bovendien krijg je dan ook nog een goede feedback over de items die je aantrekt.

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam nou eenmaal, of je dit nou wilt of niet. Er gebeurd iets moois in je lichaam, een mini mensje is in de maak. Maar het feit dat je lichaam verandert, is niet voor elke vrouw een feest. Want misschien krijg jij ineens bredere heupen, die je nooit had, of je armen worden dikker, of je denkt juist dat je heel groot bent, maar blijft in de zelfde maat als voor je zwangerschap.

Dan zijn wij er voor je om je te adviseren, en je stralend het pashokje uit te laten komen. Thuis is er immers niemand die je verteld hoe mooi je wel niet bent. Hoe goed die ene trui staat bij je ogen. De meeste mannen zijn namelijk niet zo attent ( sorry mannen, niks tegen jullie).

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar onze collectie? Of heb je gewoon zin in een kop thee? Voel je welkom in onze nieuwe winkel..

 

-xoxo- Team Kids by Mom


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s